The above video goes away if you are a member and logged in, so log in now!




 
Would you like to get all the new buzz from Dashhacks in your email each day?




Want to learn more about the team who brings you the Dash Hacks news?

Read about them now!

 


Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: fuckPSN not working

  
  1. #1
    philmangan is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hi guys, wonder if you can help.
    I'm trying to get fuckPSN working, I've tried V0.5 and V0.6 up to yet.

    I'm using filezilla and openps3ftp to write the new CA27.cer (or CA24.cer depending on which version of fuckPSN I'm trying to use). I can rename the original file but when I try to write the new custom file it transfers across at 0 bytes which I don't think is correct.

    I change the PS3 network settings as follows;
    - I put the IP address of my computer as the PS3's IP address (192.168.0.7)
    - I have the subnet mask as 255.255.255.0
    - I have the router address as 192.168.0.255
    - I have the DNS as the one shown on my ipconifg of the computer (192.168.0.1)

    When I do a test on the PS3 it aquires the IP address and successfully gets a connection. I then run fuckpsn on my computer but when I try to sign in I get the message 'an update is required' (currently on 3.55)

    I think my problem lies with the CA27.cer not transferring across properly.

    Can anyone give me any advice, it's bugging the crap out of me.

    Just for more info, I'm running fuckpsn on Windows 7 that's on Parallels desktop from my iMac, not sure if this makes a difference.

    Thanks in advance,

  2. #2
    Rewdboy05 is offline Gone fishin -Hacks Hacker
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Shadow Moses
    Posts
    880
    Rep Power
    0

    Default

    Run CMD and type in "ipconfig /all" and hit enter and then type "ipconfig" and hit enter (no quotes of course) and then copy and paste what shows up here.

  3. #3
    philmangan is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    I have run CMD for ipconfig / ipconfig/all on Windows (using parallel desktop on my iMac) and this is the result;


    C:\Users\Administrator>ipconfig

    Windows IP Configuration


    Ethernet adapter Local Area Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . : localdomain
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::906:82c6:1f86:85db%11
    IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 10.211.55.*
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.*.0
    Default Gateway . . . . . . . . . : 10.211.55.*

    Tunnel adapter isatap.localdomain:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . : localdomain

    Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:4137:9e76:8b3:2274:a537:65f4
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::8b3:2274:a537:65f4%13
    Default Gateway . . . . . . . . . : ::

    C:\Users\Administrator>ipconfig/all

    Windows IP Configuration

    Host Name . . . . . . . . . . . . : PHILMANGAN9**8
    Primary Dns Suffix . . . . . . . :
    Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
    IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
    WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
    DNS Suffix Search List. . . . . . : localdomain

    Ethernet adapter Local Area Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . : localdomain
    Description . . . . . . . . . . . : Parallels Ethernet Adapter
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-1C-42-A5-2F-3B
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::906:82c6:1f86:85db%11(Preferred)
    IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 10.*.55.3(Preferred)
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Lease Obtained. . . . . . . . . . : Saturday, March 05, 2011 8:13:10 PM
    Lease Expires . . . . . . . . . . : Saturday, March 12, 2011 8:13:09 PM
    Default Gateway . . . . . . . . . : 10.*.55.1
    DHCP Server . . . . . . . . . . . : 10.*.55.1
    DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 2**888258
    DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-**-00-01-12-EF-9D-DA-00-1C-42-A5-**-3B

    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 10.*.55.1
    NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

    Tunnel adapter isatap.localdomain:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . : localdomain
    Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
    IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:4137:9e76:8b3:2274:a537:65f4(Prefe
    rred)
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::8b3:2274:a537:65f4%13(Preferred)
    Default Gateway . . . . . . . . . : ::
    NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled


    Also, just for reference, this is what terminal had for ifconfig on the mac;
    lo0: flags=8049<UP,LOOPBACK,RUNNING,MULTICAST> mtu 16384
    inet6 ::1 prefixlen 128
    inet6 fe80::1%lo0 prefixlen 64 scopeid 0x1
    inet 127.0.0.1 netmask 0xff000000
    gif0: flags=8010<POINTOPOINT,MULTICAST> mtu 1280
    stf0: flags=0<> mtu 1280
    en0: flags=8863<UP,BROADCAST,SMART,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> mtu 1500
    ether 00:16:cb:85:e6:43
    inet 192.168.*.1 netmask 0xffffff00 broadcast 192.168.*.255
    media: autoselect
    status: inactive
    en1: flags=8863<UP,BROADCAST,SMART,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> mtu 1500
    ether 00:14:51:e7:ca:32
    inet6 fe80::214:51ff:fee7:ca32%en1 prefixlen 64 scopeid 0x5
    inet 192.168.*.6 netmask 0xffffff00 broadcast 192.168.*.255
    media: <unknown subtype>
    status: active
    fw0: flags=8863<UP,BROADCAST,SMART,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> mtu 2030
    lladdr 00:14:51:ff:fe:ba:ab:fa
    media: autoselect <full-duplex>
    status: inactive
    vnic0: flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> mtu 1500
    ether 00:1c:42:00:00:08
    inet 10.*.55.2 netmask 0xffffff00 broadcast 10.*.55.255
    media: autoselect
    status: active
    vnic1: flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> mtu 1500
    ether 00:1c:42:00:00:09
    inet 10.*.129.2 netmask 0xffffff00 broadcast 10.*.129.255
    media: autoselect
    status: active

    Thanks

  4. #4
    war breaker's Avatar
    war breaker is offline Senior Member -Hacks Hacker
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    In broken hip hell...
    Posts
    834
    Rep Power
    4

    Default

    maybe not such a good idea to put ALL that info online.....
    Quote Originally Posted by Rewdboy05 View Post
    Since we're talking about conspiracy theories I wanna share one! I don't think Powerslave is real. I think he is an artificial intelligence created by the CIA and given to Greg to test since he is a former international super secret special agent. Greg now uses him as a deterrent to keep stupid people away from the forums.

  5. #5
    philmangan is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the advice war breaker, I wasn't thinking.

  6. #6
    ethical is offline -Hacks Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    211
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by philmangan
    Hi guys, wonder if you can help.
    I'm trying to get fuckPSN working, I've tried V0.5 and V0.6 up to yet.

    I'm using filezilla and openps3ftp to write the new CA27.cer (or CA24.cer depending on which version of fuckPSN I'm trying to use). I can rename the original file but when I try to write the new custom file it transfers across at 0 bytes which I don't think is correct.

    I change the PS3 network settings as follows;
    - I put the IP address of my computer as the PS3's IP address (192.168.0.7)
    - I have the subnet mask as 255.255.255.0
    - I have the router address as 192.168.0.255
    - I have the DNS as the one shown on my ipconifg of the computer (192.168.0.1)

    When I do a test on the PS3 it aquires the IP address and successfully gets a connection. I then run fuckpsn on my computer but when I try to sign in I get the message 'an update is required' (currently on 3.55)

    I think my problem lies with the CA27.cer not transferring across properly.

    Can anyone give me any advice, it's bugging the crap out of me.

    Just for more info, I'm running fuckpsn on Windows 7 that's on Parallels desktop from my iMac, not sure if this makes a difference. so urs would look like this on the ps3

    IP Address 192.168.0.4 u never gave a ps3 a seperate ip
    Subnet Mask 255.255.255.0
    Default Router 192.168.0.255
    Primary DNS 192.168.0.5 laptop/pc ip address running fuckpsn
    Secondary DNS - 192.168.0.5 laptop/pc ip address running fuckpsn

    Thanks in advance,
    the ps3 should have its own ip address, the pc/laptop ur running fuckpsn on should be ps3's dns server address, so when u turn on ur ps3 and pc they will both have different ip address, not the same, the only things that should match are the ip address of the pc/laptop and the dns address, everything else should be the same as if u wernt using fuckpsn and were trying to get online normally so urs would look like this on the ps3

    IP Address 192.168.0.4 u never gave the ps3 a seperate ip so this is just made up but some were in the range u will get
    Subnet Mask 255.255.255.0
    Default Router 192.168.0.255
    Primary DNS 10.211.55.3 laptop/pc ip address running fuckpsn
    Secondary DNS - 10.211.55.3 laptop/pc ip address running fuckpsn

  7. #7
    philmangan is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    I've entered the details as follows on the PS3;
    IP Address : 192.168.0.50
    Subnet Mask : 255.255.255.0
    Default Router : 192.168.0.255
    Primary DNS : 10.211.55.3
    Secondary DNS : 10.211.55.3

    When I test the connection I get the 'Obtain IP address' as successful but the 'Internet Connection' fails.

    Also, do you think the CA24 / CA27 files being 0 bytes on the PS3 is a problem too?
    Thanks,

  8. #8
    philmangan is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    The only results I get as successful with 'Obtain IP Address' and ' Internet Connection' are as follows;
    IP Address : 192.168.0.10
    Subnet Mask : 255.255.255.0
    Default Router : 192.168.0.1 (I had the incorrect router address previously)
    Primary DNS : 192.168.0.1
    Secondary DNS : 192.168.0.1

    My fuckPSN is saying;
    fuck PSN v0.5 by drizzt <drizzt@ibeglab.org> -- http://3.ly/fuckPSN
    target address 199.108.4.73:433
    *** HTTPS listening on 0.0.0.0:433
    *** HTTP listening on 0.0.0.0:80
    *** DNS listening on 0.0.0.0:53

    Is this what fuckPSN should be doing?
    Thanks

  9. #9
    philmangan is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    I also get a successful with 'Obtain IP Address' and ' Internet Connection' with the following;
    IP Address : 192.168.0.10
    Subnet Mask : 255.255.255.0
    Default Router : 192.168.0.1
    Primary DNS : 10.211.53.3
    Secondary DNS : 8.8.8.8

  10. #10
    ERIFNOMI is offline oops -Hacks Titan
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    5,345
    Rep Power
    0

    Default

    Hey, triple post, chill out.
    Anyway, the primary DNS setting has to be the IP address of the computer running fuckPSN

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •