Results 1 to 3 of 3

Thread: Marvel Ultimate Alliance Does not work on 3.03 -OE3???

  
  1. #1
    redhotpokerb is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    I have custom Firmware 3.03 OE3
    And recently i download Marvel Ultimate Alliance ISO.
    When i start it up, it shows up this 80010002 error message.
    I have a UMD in here, and my firmware settings are as follow
    Configuaration
    - Skip SCE logo: disabled
    - Game folder homebrew: 1.50
    - Use NO-UMD: disabled
    - Fake region: disabled
    - Free UMD region: disabled

    Advanced
    - Plain modules in UMD/ISO: enabled
    - Exucute Boot.Bin: disabled
    - Use isofs: disabled

    Are my settings wrong or is it the iso bad or you cannot play Marvel Ultimate in 3.03 custom firmware???


  2. #2
    Toxin is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    the dumpster behind 7-11
    Posts
    313
    Rep Power
    13

    Default

    i couldnt get the iso working either so idk, it might be the firmware or it might be bad iso, we need the myth busters!!
    2.81->1.50->3.02 OE-A->3.02 OE-B->3.03 OE-A->3.03 OE-C->3.10 OE-A->3.10 OE-A\'->3.10 OE-C->3.30 OE-A->3.30 OE-A\'->3.51 M33->3.71 m33
    if a chicken had lips, could it whistle?

  3. #3
    JammyJ is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    0

    Default

    I had this same problem.

    There is a mega rip of the game floating around (usual places....) Cso file about 262mb..

    I've got that one and it works fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •