Results 1 to 4 of 4

Thread: running iso's on 3.10oe-a

  
  1. #1
    nij2k is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Has anyone had any trouble running newer games on 3.10oe-a firmware, i couldnt run burnout dominator keep gettin black screen, dont thinks its the iso???


  2. #2
    kharv is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    309
    Rep Power
    13

    Default

    probably the iso, i havnt had any problems. and try fooling around with your recovery menu

  3. #3
    p0op's Avatar
    p0op is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Deutschland
    Posts
    9,921
    Rep Power
    22

    Default

    Burnout dominator runs weird, so does the other burnout game. Just screw with the settings until you get it to work. Remember to shove a game umd in the UMD tray.

  4. #4
    chipx is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mon Lyall
    Posts
    439
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by nij2k
    Has anyone had any trouble running newer games on 3.10oe-a firmware, i couldnt run burnout dominator keep gettin black screen, dont thinks its the iso???
    you need a umd in the drive. set your iso/umd cpu speed to 333mhz in the recovery menu.

    XboXLiVE: luukee

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •