Results 1 to 10 of 10

Thread: GTA: LCS Lag with no compression in the ISO?

  
  1. #1
    Akumara is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hey

    I was trying to play GTA awhile back when I downloaded it. Turns out that you can't play it with compression right.

    Just recently I tried with no compression, just as a .iso, and it still lagged almost just as bad. It was constantly flashing with the memory stick LED even if I was just running around in circles (literally).

    Anyone know how I can fix this problem?


  2. #2
    REDRYNO1221 is offline -Hacks Ninja
    Join Date
    May 2007
    Location
    AZ
    Posts
    755
    Rep Power
    13

    Default

    It can't really be fixed because it needs to constantly load but it lags less the higher your fw I guess. I have 3.52 M33-4 and it doesn't lag that much. :mrgreenthumbsup:

  3. #3
    Saint's Avatar
    Saint is offline -Hacks Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    JesusLand!! :D
    Posts
    279
    Rep Power
    13

    Default

    you should probably just get gta:vcs uncompressed it ran w/o lag and i was one 3.40OE-A at the time :mrgreenthumbsup:


    Blue Madden PSP 3.95->5.00M33-4 ->5.00M33-6 ->5.50 GEN-A -> 5.50 GEN B-> 5.50 GEN B2 -> 5.50GEN D ->5.50 GEN D2

  4. #4
    jmendes is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Rio de Janeiro, Brasil
    Posts
    518
    Rep Power
    13

    Default

    Maybe it´s your mem stick. I know for a fact that it doesnt lag much even with maximum compression on some systems.

  5. #5
    Joe88's Avatar
    Joe88 is offline -Hacks Titan
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    NYC
    Posts
    12,704
    Rep Power
    29

    Default

    I played and beat both GTA's with max compression CSO just fine

  6. #6
    BLazeR is offline -Hacks Smarty
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia,sydney
    Posts
    172
    Rep Power
    13

    Default

    up the speed to 333 i have the cso runs fine here when you up the speed to 333..
    3.52 m33 ftw!

  7. #7
    Joe Smith is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    439
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by BLazeR
    up the speed to 333 i have the cso runs fine here when you up the speed to 333..
    I can second that.
    PSP™ Slim & Lite (Piano Black) - Custom Firmware 3.71 M33-2

  8. #8
    Akumara is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Hmm...but I don't get how upping the speed will make the lag go away.

    I have the latest firmware 3.52 m33-4.

    But like...It's not lagging HEAPS. Just like.....background lag, e.g when you are driving u can see the objects which go past you lag and sometimes even the whole game lags e.g the car.

  9. #9
    Jsamp is offline Outa time -Hacks Titan
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5,305
    Rep Power
    0

    Default

    Mine doesn't lag either at max compress and max CPU speed.

  10. #10
    jmendes is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Rio de Janeiro, Brasil
    Posts
    518
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by Akumara
    Hmm...but I don't get how upping the speed will make the lag go away.

    I have the latest firmware 3.52 m33-4.

    But like...It's not lagging HEAPS. Just like.....background lag, e.g when you are driving u can see the objects which go past you lag and sometimes even the whole game lags e.g the car.
    If it´s purely a framerate issue upping the cpu spd makes perfect sense. Aparently raising bus frequency helps with game loading too.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •