Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: ratchet and clank wont boot on M33 3.52-4

  
  1. #1
    Joe88's Avatar
    Joe88 is offline -Hacks Titan
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    NYC
    Posts
    12,704
    Rep Power
    29

    Default

    alright before everyone starts screaming:
    yes I set the game CPU speed to 266mhz
    I did to the XMB also but no avil

    it doesnt crash
    its just stuck on the black screen and doesnt load


  2. #2
    3cd0Widow is offline -Hacks Guru
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,369
    Rep Power
    16

    Default

    Have you tried higher clock speeds (probably have but just guessing) can't think of anything else, unless its a plugin you have running that the game doesn't like :/

  3. #3
    ザック[zaaku.]'s Avatar
    ザック[zaaku.] is offline -Hacks Ninja
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    texas
    Posts
    610
    Rep Power
    13

    Default

    maybe its the firmware? i had an issue like taht with a different ISO and when i updated it worked perfectly.

    we are sex bob-omb and we're here to make you think about death and get sad and stuff!

  4. #4
    Joe88's Avatar
    Joe88 is offline -Hacks Titan
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    NYC
    Posts
    12,704
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by 3cd0Widow
    Have you tried higher clock speeds (probably have but just guessing) can't think of anything else, unless its a plugin you have running that the game doesn't like :/
    nope
    higher clock did nothing

    it might be sony no-umd
    gonna try it with a it on normal

  5. #5
    3cd0Widow is offline -Hacks Guru
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,369
    Rep Power
    16

    Default

    Yea I forgot about np9660 Sony ISO loader, did it work without using it?

  6. #6
    Joe88's Avatar
    Joe88 is offline -Hacks Titan
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    NYC
    Posts
    12,704
    Rep Power
    29

    Default

    nope the same thing :|

  7. #7
    3cd0Widow is offline -Hacks Guru
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,369
    Rep Power
    16

    Default

    Hmm... dunno then... downgrade to 3.40 OE it works on that :mrgreenthumbsup:

  8. #8
    Joe88's Avatar
    Joe88 is offline -Hacks Titan
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    NYC
    Posts
    12,704
    Rep Power
    29

    Default

    my other psp has 3.40 on it
    Ill try it

  9. #9
    Rob S.'s Avatar
    Rob S. is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    41° 11' 3" N / 73° 8' 1" W
    Posts
    7,695
    Rep Power
    50524

    Default

    Joe88,

    Try UMD Mode (OE isofs legacy -No UMD-) if you haven't already,

    Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled)

    The game should work fine at 266mhz

  10. #10
    a'fiy is offline -Hacks Guru
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Singapore
    Posts
    2,307
    Rep Power
    15

    Default

    im currently playing it right now with 3.52m33-4
    Cintro Download

    ::[Mr Nice Guy a.k.a Hafiy ::]

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •