Results 1 to 6 of 6

Thread: Fifa08 Multiplayer

  
  1. #1
    drix is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    So, I have a psp with cfw 3.90 M33-3 and my dawg has ofw 3.95, we have a fifa08 umd, I've stolen the game from umd and put it on my psp, it's working perfectly, my homie is rolling fifa from umd perfectly, when we want to play multiplayer my psp loads the game faster than my friend's psp and disconnect, then I put my CPU Clock Game at around 75/37 and we can play multiplayer, it doesn't disconnect, but the gameplay is slow as HELL, it's slow on both pspS, they are slims, what should we do to play the game multiplayer smoothly, swap between us the umd ? At what time ? Anyone knows how to solve this problem ? :((


  2. #2
    Stalvros's Avatar
    Stalvros is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Indonesia
    Posts
    4,773
    Rep Power
    18

    Default

    shouldnt this be in help section?

  3. #3
    drix is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    It's about a game problem ... a MOD could hep us to move the thread ! Sorry !

  4. #4
    Stalvros's Avatar
    Stalvros is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Indonesia
    Posts
    4,773
    Rep Power
    18

    Default

    not that,
    you'll get less response if you post in the wrong section
    just delete your 1st post and re-post it in help ^_^
    hopefully more people will look at it and give you an answer ^_^

  5. #5
    drix is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the tip man, I will do that !

  6. #6
    Subby is offline -Hacks Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    209
    Rep Power
    13

    Default

    i have a similar problem...

    i have a fat psp
    with 3.90m33-3 firmware, running iso of fifa08

    and dude from work has a slim psp, using original UMD

    we can start the multiplayer mode, he can see me and i can see him
    then when we go to start the connection, it just disconnects and wont start

    ill try dropping the cpu speed see what happens...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •