Results 1 to 4 of 4

Thread: mihro's sexy casino [jap] question

  
  1. #1
    Clock Work's Avatar
    Clock Work is offline -Hacks Ninja
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Waterbury, CT
    Posts
    631
    Rep Power
    11

    Default mihro's sexy casino [jap] question

    i've gotta copy of mihro's sexy casino, its one of those umd iso video games from japan.

    i remeber to play it i need to mount it as an iso but fro some reason i cant get it to work.

    im using 5.00m33-6 jap phat with 1.50 plugin.

    i put the file in the ms0:/iso/video folder
    i have a umd in the drive
    and my vsh wont allow me to mount the iso, it just says "none" next to the "iso video mount" catagory.

    am i missing something, any ideas?


  2. #2
    jibbz is offline Banned -Hacks Titan
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    X marks the spot.
    Posts
    6,860
    Rep Power
    0

    Default

    It's been so long since i mounted a video ISO try pressing right where it says "none" to see if it changes
    if not try pressing X
    Last edited by jibbz; 04-07-2009 at 07:13 PM.

  3. #3
    Clock Work's Avatar
    Clock Work is offline -Hacks Ninja
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Waterbury, CT
    Posts
    631
    Rep Power
    11

    Default

    yea me too, thats why i thought i forgot somethin or somethin, but yea i tried both of those before i posted, i really dont even want to play it that bad, i just wanted to show it to someone

    thanx anyway


    -----------------------------------EDIT---------------------------------------------------

    **PROBLEM RESOLVED**

    when using iso video mount, the file must be in iso format.

    yea it seems like a no brainer, Right?

    i was trying to load a cso, which i didnt think would matter but apparently that file format is not supported by the iso video mount
    Last edited by Clock Work; 04-08-2009 at 12:35 PM.

  4. #4
    jibbz is offline Banned -Hacks Titan
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    X marks the spot.
    Posts
    6,860
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Mr.FixIt View Post
    yea me too, thats why i thought i forgot somethin or somethin, but yea i tried both of those before i posted, i really dont even want to play it that bad, i just wanted to show it to someone

    thanx anyway


    -----------------------------------EDIT---------------------------------------------------

    **PROBLEM RESOLVED**

    when using iso video mount, the file must be in iso format.

    yea it seems like a no brainer, Right?

    i was trying to load a cso, which i didnt think would matter but apparently that file format is not supported by the iso video mount
    LOL ...... No CSO for vids .... Atleast now you can look at sexy Japanese women ...lol

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •