Results 1 to 4 of 4

Thread: No Bootsound Unless I Reset The Psp.

  
  1. #1
    ChrisEllison's Avatar
    ChrisEllison is offline -Hacks Smarty
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Streetz
    Posts
    179
    Rep Power
    13

    Default

    Hi, recently i've flashed a new gameboot and bootsound using xflash and now when i turn my psp on it just jumps straight to the 1.5 menu. To hear th e bootsound i have to restart the psp. Has anybody else had this and is there a way to sort it?

    Cheers


  2. #2
    Zero is offline Ad Man -Hacks Titan
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    10,061
    Rep Power
    0

    Default

    The best way to fix it is to flash it back to default and reapply it..
    Unless you have skip SCE intro on a custom firmware...

  3. #3
    ChrisEllison's Avatar
    ChrisEllison is offline -Hacks Smarty
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Streetz
    Posts
    179
    Rep Power
    13

    Default

    I'll try that then chaos, don't have any custom firmware yet. Is it worth it?

  4. #4
    1God1King's Avatar
    1God1King is offline Senior Member -Hacks Monk
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    NYC
    Posts
    2,583
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by ChrisEllison
    I'll try that then chaos, don't have any custom firmware yet. Is it worth it?
    h e double hockey sticks ya :D its worth it
    CLICK HERE FOR PSP REPAIR HELP

    Hardware-Repairs-Help-Thread needs your Help looking for Donations to obtain more parts to help members every little bit helps thanks To DONATE CLICK SIG to DONATE PARTS PM ME

    GIGANEWS 14day free trail http://www.giganews.com/?c=1god1king (English) Newsgroup try them out at no cost for 14 days

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •