Results 1 to 4 of 4

Thread: weirdest semi-brick ever (my psp is fine thought)

  
  1. #1
    chipx is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mon Lyall
    Posts
    439
    Rep Power
    13

    Default

    today i upgraded to 3.30 OE-A, but wasnt to happy with the uncustomizable icons so i downgraded to 3.03 OE-C. the downgrade is done and the psp is booting up, i see the wave show up then BANG! the blue screen with all the different languages pop up. i restart the psp, it does it again and then i try a third time and it works! im on 3.03 OE-C!


    XboXLiVE: luukee

  2. #2
    n3kuh is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    ISO Land
    Posts
    579
    Rep Power
    13

    Default

    Recover back to 1.5 and upgrade back to 3.03OE-C.

    Should move to Help section, please post in the right section next time.
    Nice post.

  3. #3
    yermah1986 is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    365
    Rep Power
    13

    Default

    and how exactly is he askin for help? he is just talkin bout a weird semi brick that he has recovered from

  4. #4
    chipx is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mon Lyall
    Posts
    439
    Rep Power
    13

    Default

    no my psp was fine. i just got really freaked out after seeing the psp bsod. my psp is at 3.03 OE-C,but a non corrupted version.

    XboXLiVE: luukee

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •