Results 1 to 7 of 7

Thread: 3.52 M33 iso not showing? I had this problem and noticed a bug.

  
  1. #1
    waldog is offline Senior Member -Hacks Monk
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2,645
    Rep Power
    15

    Default

    I noticed in 3.52 M33 - 2 that a iso wouldn't show up and decided to fool around and noticed.

    This wouldn't show in the xmb - LEGO Star Wars II The Original Trilogy [EUR]_pSyPSP.iso

    But this would show in the xmb - LEGO Star Wars II The Original Trilogy [EUR].iso

    I guess M33 has a character limit? I just started using it today so im sorry if this was mentioned. I also looked for a topic like this and didn't find one.


  2. #2
    Stalvros's Avatar
    Stalvros is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Indonesia
    Posts
    4,773
    Rep Power
    18

    Default

    was about to upgrade to 3.52 M33 till i saw this topic :(
    ill stick with mt 3.40 OE for now XD

  3. #3
    waldog is offline Senior Member -Hacks Monk
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2,645
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by ``Stalvros
    was about to upgrade to 3.52 M33 till i saw this topic :(
    ill stick with mt 3.40 OE for now XD
    I was about to go back to 3.40 OE after I noticed it. But the load times with that sony loader is too fast to give up. lol

  4. #4
    UncertainGod is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    553
    Rep Power
    12

    Default

    They said a while ago that there is a character limit in one of there readme's.

  5. #5
    waldog is offline Senior Member -Hacks Monk
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2,645
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by UncertainGod
    They said a while ago that there is a character limit in one of there readme's.
    I didn't see it in my readme, but do you remember the limit amount?

  6. #6
    Pyro Manic is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Europe, England
    Posts
    344
    Rep Power
    13

    Default

    OMFG
    I hope this is the case cos I couldn't get any ISO's to show up when I was on 3.52 M33-2

    Hmm, it can't be, I have a fair few ISO's that are under 20 characters long


    Read the stickied threads and use the search feature before making a thread.

  7. #7
    UncertainGod is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    553
    Rep Power
    12

    Default

    sorry no, and I don't have any of the old updates on me atm, I'll post it if I grab it though. I remember them saying it was something to do with getting the np9660 driver to work properly though.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •