Results 1 to 7 of 7

Thread: wtf is wrong with the PM's

  
  1. #1
    Bl34ch127 is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Rank: can i be fuck rank too?
    Posts
    308
    Rep Power
    13

    Default

    lol it keeps telling me to wait longer when i already waited like 5 minutes.
    fucking pms's/


  2. #2
    Haxxor's Avatar
    Haxxor is offline Senior Member -Hacks Guru
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Ontario
    Posts
    1,585
    Rep Power
    270

    Default

    It's the shit server this website is on..it's slow as fuck..time to switch to a better web-server psp-hacks

    coaxes fellow dashhackers to follow

  3. #3
    DSpider is offline -Hacks Smarty
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    126
    Rep Power
    13

    Default

    You have pms ? :o Damn... I thought only women had them but I guess I was wrong...

  4. #4
    Bl34ch127 is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Rank: can i be fuck rank too?
    Posts
    308
    Rep Power
    13

    Default

    lol nice. Dspider...who says im not a woman?

  5. #5
    p0op's Avatar
    p0op is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Deutschland
    Posts
    9,921
    Rep Power
    22

    Default

    Quote Originally Posted by Bl34ch127
    lol nice. Dspider...who says im not a woman?
    Nice ass baby.

  6. #6
    Haxxor's Avatar
    Haxxor is offline Senior Member -Hacks Guru
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Ontario
    Posts
    1,585
    Rep Power
    270

    Default

    Quote Originally Posted by Bl34ch127
    lol nice. Dspider...who says im not a woman?
    Well the fact that over 99.99 % of psp owners are male is what makes most of us think you're not a women :mrgreenthumbsup:

    coaxes fellow dashhackers to follow

  7. #7
    ZiNgABuRgA's Avatar
    ZiNgABuRgA is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    4CHIN
    Posts
    11,044
    Rep Power
    26

    Default

    The PM thing seems to be a bug. I had to not do _anything_ (ie clicking any links) within 60 seconds for my PMs to work >_>

    I think it's related to your posting too, eg, must be 60 seconds after your last post.

    Topic Closed.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •