Results 1 to 7 of 7

Thread: How to play an ISO or CSO on 3.52 M33-4?

  
  1. #1
    Jay-Jay's Avatar
    Jay-Jay is offline -Hacks Neophyte
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    51
    Rep Power
    14

    Default

    Hi,

    I just updated my PSP from DevHook v0.46 to 3.52 M33-4. I am new to MM33. I am having troubles playing CSOs on my PSP. I have put them in the ISO folder. I then go to the Memory Stick and see the icon and select it, but then it loads the UMD disc. Am I doing something wrong? Maybe a setting?


  2. #2
    robedom 1's Avatar
    robedom 1 is offline -Hacks Guru
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    City of Angels, California
    Posts
    1,616
    Rep Power
    15

    Default

    Change the setting from UMD disc to that sony setting in the recovery menu.

  3. #3
    Jay-Jay's Avatar
    Jay-Jay is offline -Hacks Neophyte
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    51
    Rep Power
    14

    Default

    How do I get to the Recovery Menu? I am not sure how to do this yet.

  4. #4
    robedom 1's Avatar
    robedom 1 is offline -Hacks Guru
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    City of Angels, California
    Posts
    1,616
    Rep Power
    15

    Default

    Turn off PSP, turn back on while holding "R"

  5. #5
    Jay-Jay's Avatar
    Jay-Jay is offline -Hacks Neophyte
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    51
    Rep Power
    14

    Default

    Thank you! That did it.

    I wonder if there is a tutorial on Recovery Menu somewhere? Love to read all about its functionality.. thanks in advance!!

  6. #6
    Jay-Jay's Avatar
    Jay-Jay is offline -Hacks Neophyte
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    51
    Rep Power
    14

    Default

    I got a problem with one CSO Need For Speed Carbon, it seems not want to play, I get an error when I load it up. It used to play just fine with Devhook 0.46, anyone have any suggestions?

  7. #7
    Jay-Jay's Avatar
    Jay-Jay is offline -Hacks Neophyte
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    51
    Rep Power
    14

    Default

    Sorry, found the answer here: click hereI learned there that we must play with the Recovery Settings in M33 every time we conduct an update, and since I did do several updates to reach 3.52 M33-4, this is probably why lots of my CSOs were not loading up--will try them all again tomorrow--very thankful for the tutorial.. thanks a million.

    Now my game works! Fantastic!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •