Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Invizimals cam 5.50Gen-D

  
  1. #1
    N1XY is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Smile Invizimals cam 5.50Gen-D

    Hey,

    Just got this game (from a store) and having a big issue with it. The game loads up fine on 5.50Gen-D however the camera isn't detected.

    The Go!Cam isn't detected within the XMB either, it loads up, stays black then kicks me out. I tried this with two cams so far.
    Can 5.50Gen-D support the cam anyway or am I doing something obviously stupid? (Oh and it is the new black cam that is shipped with the game)

    Thanks for any help!

    Regards,
    N1XY

    **EDIT** Just updated and tried Gen-D2 also.

    Last edited by N1XY; 11-13-2009 at 12:49 PM.

  2. #2
    Masteroid's Avatar
    Masteroid is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    May 2009
    Location
    Aotearoa
    Posts
    507
    Rep Power
    0

    Default

    Welcome to GEN! Bugs galore!

    Cant get enough of LittleBigPlanet? Come to the LBP Forum!!!

  3. #3
    N1XY is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    I was expecting that.

    Ah well, i'll upgrade to 6.00 OFW then downgrade with a pandora and magic mem when, or more likely IF they patch it (not holding my breath).

    Cheers anyhoot.

    Greetz,
    N1XY

  4. #4
    Demonchild's Avatar
    Demonchild is offline #thatguy -Hacks Titan
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    10,033
    Rep Power
    295

    Default

    Fake your region to EUR.


    Guide for M33 firmwares | Install DCv8 |PS3 Hacking Thread

    PSP: 6.60 PRO-B10 | PS3: 4.30 | Xbox: LT+ v3.0 [Li-On] | G2x: CM 7.2 Nightly
    Twitter

  5. #5
    N1XY is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Demonchild View Post
    Fake your region to EUR.
    Will that actually work? I'm on a EUR PSP with the EUR shop bought version. I'm alll EUR lol.

  6. #6
    Demonchild's Avatar
    Demonchild is offline #thatguy -Hacks Titan
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    10,033
    Rep Power
    295

    Default

    lol. Are you sure that it's legit?

    Try disabling the vshMenu and try again. (I really don't know nothing about the camera as we US people don't have it)


    Guide for M33 firmwares | Install DCv8 |PS3 Hacking Thread

    PSP: 6.60 PRO-B10 | PS3: 4.30 | Xbox: LT+ v3.0 [Li-On] | G2x: CM 7.2 Nightly
    Twitter

  7. #7
    N1XY is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Yep it is totally 100% legit. I got the legit version for £24.99 (pre order) in GAME due to the fact that the camera ALONE is £34.99 (and I didn't already have it) = saved £10.

    I'll give the VSH a shot. Cheers, gotta drop back to 5.50GEN-D first with pandora+mem.

    Greetz.

  8. #8
    paperquack is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default This is my apport...

    Hi all.

    I'd bought Invizimals bundle with cam (a new cam model called PSP-450x, coulor black with lateral lens and mic).

    Cam won't play either on cFW 5.00 M33-6 and cFW 5.50 GEN-D2.

    Game start and loop in search cam. On XMB cam start, go black and kick me back after some second.

    Mic works well on Skype.

    But... if you install oFW 6.00 (from UMD of Invizimals) cam works perfectly.

    I think there's some prx in new FW that it makes to work the camera



    regards fr PK
    Last edited by paperquack; 11-14-2009 at 04:58 AM.

  9. #9
    humansymphony's Avatar
    humansymphony is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Washington
    Posts
    390
    Rep Power
    13

    Default

    I had problems with my cam every so often. It works when it feels like it really.

  10. #10
    xKaikz is offline Banned -Hacks Smarty
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    108
    Rep Power
    0

    Default

    I had it working perfectly on M33-6.
    Just didn't have the Magic Trap..

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •