Results 1 to 4 of 4

Thread: Some submenu icons not showing.

  
  1. #1
    Gawdzahh is offline -Hacks Neophyte
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Australia
    Posts
    74
    Rep Power
    7

    Default Some submenu icons not showing.

    Some of my submenu icons arn't showing, but my topmenu_icon.rco is only 142KB i really dont get this.

    Sorry for the list of threads by "Gawdzahh" in the Theme knowledge base topic.


  2. #2
    junKie is offline Gone fishin -Hacks Guru
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,016
    Rep Power
    0

    Default

    How big are your icons?

  3. #3
    Gawdzahh is offline -Hacks Neophyte
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Australia
    Posts
    74
    Rep Power
    7

    Default

    I fixed the problem, by changing the icons and replacing shadows with 1x1 transparent images.

    Quote Originally Posted by junKie View Post
    How big are your icons?
    There weren't that big just high graphical graidents and stuff, so it was a RAM problem.

    And i have almost finished my theme man.

  4. #4
    junKie is offline Gone fishin -Hacks Guru
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,016
    Rep Power
    0

    Default

    Yep, resources.

    Looking good.
    How bout moving the sub-icons to the left/ or a bit to the bottom
    for they won't obstruct the dashhacks logo.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •