Results 1 to 5 of 5

Thread: Need help w/ custom gameboot

  
  1. #1
    RPG Tony is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Midgar
    Posts
    414
    Rep Power
    13

    Default

    http://www.sendspace.com/file/81q27j

    Here's the video and audio files in a RAR archive. I followed all the steps in the tutorial exactly over and over again but I keep getting the same error in the stream composer, so I think it could be the vid's encoded improperly. Can somebody check them for me and then tell me what I did wrong, please?


    PSP-1001: 1.50 OFW; PSP-2001 IS: 5.50 GEN-D3 w/ Prometheus 3 (Beta 2)
    PSP-3000 ZW (Jap LE Dissidia Bundle): 6.10 OFW
    PS3 80 GB (CECH E) @ 3.41 w/ PL3 - PSN ID: RPG_Tony

  2. #2
    hollowdeath is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    323
    Rep Power
    13

    Default

    http://www.sendspace.com/file/kz1toi

    first of all you need the audio to be .wav instead of .mp3

    second you had the framerate messed up, i think its suppose to be 29.97 or something like that

    but there it is, it looks like shit so if anyone asks i didnt make it :)

  3. #3
    RPG Tony is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Midgar
    Posts
    414
    Rep Power
    13

    Default

    My bad, my originals had the right framerate and format but I accidentally deleted them. Thanks for the info and conversion BTW.

    So, what exactly do you do in UMD Stream Composer?

    PSP-1001: 1.50 OFW; PSP-2001 IS: 5.50 GEN-D3 w/ Prometheus 3 (Beta 2)
    PSP-3000 ZW (Jap LE Dissidia Bundle): 6.10 OFW
    PS3 80 GB (CECH E) @ 3.41 w/ PL3 - PSN ID: RPG_Tony

  4. #4
    hollowdeath is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    323
    Rep Power
    13

    Default

    what do you mean??? click new, set it for 2mb max and click psp video. add the audio and video, then run and encode and multiplex.

  5. #5
    RPG Tony is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Midgar
    Posts
    414
    Rep Power
    13

    Default

    I did that and in the log it keeps saying:

    Encode error (0x0100001d)

    PSP-1001: 1.50 OFW; PSP-2001 IS: 5.50 GEN-D3 w/ Prometheus 3 (Beta 2)
    PSP-3000 ZW (Jap LE Dissidia Bundle): 6.10 OFW
    PS3 80 GB (CECH E) @ 3.41 w/ PL3 - PSN ID: RPG_Tony

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •