Results 1 to 5 of 5

Thread: Need Help Making Pmf Out Of Avi Doesnt Work For Me

  
  1. #1
    892073003 is offline -Hacks Ninja
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    697
    Rep Power
    13

    Default

    i have an AVi that i want to use for a gameboot but it doesnt work for me when i convert it into a PMF it just shows a blank white screen when a game loads
    can someone make a working gameboot out of this for me?




    PSP US 1001 1.52 > 2.0 > 1.5 > DaX POC with DevHook .52

  2. #2
    ...SHAD0W...'s Avatar
    ...SHAD0W... is offline Senior Member -Hacks Guru
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Davey Jones\' locker...
    Posts
    2,189
    Rep Power
    15

    Default

    Are you using it on devhook or 1.5?
    Index » Graphics » ...SHAD0W...

  3. #3
    892073003 is offline -Hacks Ninja
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    697
    Rep Power
    13

    Default

    im using SEB"'



    PSP US 1001 1.52 > 2.0 > 1.5 > DaX POC with DevHook .52

  4. #4
    ...SHAD0W...'s Avatar
    ...SHAD0W... is offline Senior Member -Hacks Guru
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Davey Jones\' locker...
    Posts
    2,189
    Rep Power
    15

    Default

    Try using the mps fixer or something like that...
    I forgot what the name is but it should fix it...
    Index » Graphics » ...SHAD0W...

  5. #5
    892073003 is offline -Hacks Ninja
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    697
    Rep Power
    13

    Default

    ok thx... if anyone already knnows how to fix it and is willing to make a gamboot for me i will be posing a link for the avi soon



    PSP US 1001 1.52 > 2.0 > 1.5 > DaX POC with DevHook .52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •