Results 1 to 8 of 8

Thread: PSP Gameboot - PSP logo missing

  
  1. #1
    shyfilipinoguy88 is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hey guys. I wanted to use the Prince of Persia gameboot aka "Blood and Slash" but since I flashed a new theme, the PSP logo is no longer apart of my gameboots. I searched other threads and noticed that it deals with the opening_plugin.rco. I was hoping one of the experts here on the board could modify my opening_plugin.rco so that the PSP logo is back. I just noticed that certain gameboots look better with the PSP logo apart of it.

    Here's my opening_plugin.rco: http://files-upload.com/425934/opening_plugin.rco.html

    Thanks guys.


  2. #2
    Tharifika is offline -Hacks Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    215
    Rep Power
    13

    Default

    i'v got it my next post will be the opening plugin

    PSP is the future.

  3. #3
    Tharifika is offline -Hacks Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    215
    Rep Power
    13

    Default

    here ya go http://www.sendspace.com/file/ea6uod i didn't test it but that should be it

    PSP is the future.

  4. #4
    shyfilipinoguy88 is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    no dice....it didnt work :/....still no PSP logo on the gameboot. thanks though.

  5. #5
    highboy's Avatar
    highboy is offline Senior Member -Hacks Monk
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Alberta Canada
    Posts
    2,718
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by shyfilipinoguy88
    no dice....it didnt work :/....still no PSP logo on the gameboot. thanks though.
    i was looking at this and what he did should of worked as i downloaded them both.what firmware you on and what does it say on your cold boot
    Check out my apps Here

  6. #6
    shyfilipinoguy88 is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by highboy
    Quote Originally Posted by shyfilipinoguy88
    no dice....it didnt work :/....still no PSP logo on the gameboot. thanks though.
    i was looking at this and what he did should of worked as i downloaded them both.what firmware you on and what does it say on your cold boot
    I'm running on 3.52-M33 and as far as the coldboot is concerned, it's the custom coldboot on the Ultimate Black theme (so that the blue waves are consistent throughout.)

  7. #7
    highboy's Avatar
    highboy is offline Senior Member -Hacks Monk
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Alberta Canada
    Posts
    2,718
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by shyfilipinoguy88
    Quote Originally Posted by highboy
    Quote Originally Posted by shyfilipinoguy88
    no dice....it didnt work :/....still no PSP logo on the gameboot. thanks though.
    i was looking at this and what he did should of worked as i downloaded them both.what firmware you on and what does it say on your cold boot
    I'm running on 3.52-M33 and as far as the coldboot is concerned, it's the custom coldboot on the Ultimate Black theme (so that the blue waves are consistent throughout.)
    try this one http://www.sendspace.com/file/x9li3z
    Check out my apps Here

  8. #8
    shyfilipinoguy88 is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    thanks a lot highboy. worked like a charm! :D

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •