Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: how to get rid of the psp logo when the gameboot loads??

  
  1. #1
    tracer3ze is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    21
    Rep Power
    0

    Default

    i've got my custom gameboot here in the forums, i installed it successfully but my problem is the psp logo in the center of the screen when the gameboot is running..

    how can i get rid of this??


    thanks..


  2. #2
    kalebbroo is offline -Hacks Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    florida
    Posts
    202
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by tracer3ze
    i've got my custom gameboot here in the forums, i installed it successfully but my problem is the psp logo in the center of the screen when the gameboot is running..

    how can i get rid of this??


    thanks..
    you have to flash a edited rco file. or edit 1 yourself and flash it. what FW are you on? if your on 3.71 i kno some 1 posted a link to the file some where on here, use the search to find it. if your on 3.80 like i am then you will have to wait. (im waiting for the same thing because i dont kno how to edit rco files lol)
    [/url]

  3. #3
    highboy's Avatar
    highboy is offline Senior Member -Hacks Monk
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Alberta Canada
    Posts
    2,718
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by tracer3ze
    i've got my custom gameboot here in the forums, i installed it successfully but my problem is the psp logo in the center of the screen when the gameboot is running..

    how can i get rid of this??


    thanks..
    do you have a custom theme if so upload your opening_plugin.rco if not what firmware are you on and ill upload one with the logo gone ;)
    Check out my apps Here

  4. #4
    tracer3ze is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    21
    Rep Power
    0

    Default

    im on a 3.71 M33-2.. i have a custom theme installed do i have to upload my opening plugin.rco?

  5. #5
    Philips Tech Support is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    424
    Rep Power
    13

    Default

    Also if u watch Mr. Highboys videos on how to make custom cold boots he shows u how to take out that logo..

    I love that video BTW.. I learned alot
    Call 1-800-531-0039 for all Philips/Magnovox Support
    Running a 3.90m33 on a Slim and 3.90m33-2 on my Phat

  6. #6
    highboy's Avatar
    highboy is offline Senior Member -Hacks Monk
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Alberta Canada
    Posts
    2,718
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by tracer3ze
    im on a 3.71 M33-2.. i have a custom theme installed do i have to upload my opening plugin.rco?
    yes please upload it and ill remove the logo
    Check out my apps Here

  7. #7
    highboy's Avatar
    highboy is offline Senior Member -Hacks Monk
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Alberta Canada
    Posts
    2,718
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Philips Tech Support
    Also if u watch Mr. Highboys videos on how to make custom cold boots he shows u how to take out that logo..

    I love that video BTW.. I learned alot
    its nice to hear it helped someone out.thanks for that and have a great day man ;)
    Check out my apps Here

  8. #8
    tracer3ze is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    21
    Rep Power
    0

    Default

    heres my opening_plugin.rco.. thanks to you highboy..

    http://www.sendspace.com/file/qhz1ye

    1 more thing. does the cintro working in 3.71 M33-2?? if its working, can u give me a gud tutorials.. thanks!!

    my english sucks!

  9. #9
    prethinker is offline -Hacks Enthusiast
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    331
    Rep Power
    13

    Default

    im on 3.71 m33-3 and it didint work for me

  10. #10
    tracer3ze is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    21
    Rep Power
    0

    Default

    too bad i really like to have one.. i hope highboy is working in my opening_plugin.rco..

    does the firmware 3.71 M33-2 supports playing of ps1 games?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •