Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Can't make my gameboot longer.

  
  1. #1
    Koyangi is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    33
    Rep Power
    13

    Default Can't make my gameboot longer.

    Even after editing opening_plugin.rco and resetting my PSP (5.00 M33-6) just in case, my gameboot still stops after the standard 2.5 seconds no matter what I change the Delay value to. Yes, I'm changing the right one, just... nothing is happening.

    Halp?


  2. #2
    junKie is offline Gone fishin -Hacks Guru
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,016
    Rep Power
    0

    Default

    Did you download the gameboot, or did you make it?

  3. #3
    Koyangi is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    33
    Rep Power
    13

  4. #4
    junKie is offline Gone fishin -Hacks Guru
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,016
    Rep Power
    0

    Default

    I don't understand.

    Both the .pmf file and .rco are there.

    Did you flash them into the Resource folder?

  5. #5
    Koyangi is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    33
    Rep Power
    13

    Default

    Sure did. It's not making much sense to me, either.

  6. #6
    Rob S.'s Avatar
    Rob S. is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    41° 11' 3" N / 73° 8' 1" W
    Posts
    7,695
    Rep Power
    50524

    Default

    Upload your edited opening_plugin.rco and the gameboot.

  7. #7
    Koyangi is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    33
    Rep Power
    13

  8. #8
    Rob S.'s Avatar
    Rob S. is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    41° 11' 3" N / 73° 8' 1" W
    Posts
    7,695
    Rep Power
    50524

  9. #9
    Koyangi is offline -Hacks Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    33
    Rep Power
    13

    Default

    Replaced my files with the download. Still stopping at the 2.5 second mark.

    Is there any possibility of plugins being to blame?
    Last edited by Koyangi; 02-16-2011 at 12:03 AM.

  10. #10
    Rob S.'s Avatar
    Rob S. is offline Senior Member -Hacks Titan
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    41° 11' 3" N / 73° 8' 1" W
    Posts
    7,695
    Rep Power
    50524

    Default

    You could try disabling your plugins. Don't know if any would cause the problem other than possibly the CXMB plugin or any other plugin that loads rco/gameboot.pmf from the memory stick.

    I flashed the files and the gameboot plays all the way through.

    If you are using the CXMB plugin by chance and a CTF without a custom gameboot but it has an opening_plugin.rco compiled into it, the gameboot will not play all the way through.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •